Verzekeringen afbeelding

Verzekeringen

Je kunt je in Nederland tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heb je echt nodig? Welk product past bij jouw situatie en jouw wensen? Hoe snel wordt de schade afgewikkeld? En betaal je niet te veel?

Verzekeren is maatwerk. Want risico’s verschillen van gezin tot gezin en iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Om op maat en voordelig verzekerd te zijn, is een advies van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige financieel adviseur beslist nodig.

Vijf stappen naar een goed advies

Als je bij ons aanklopt voor een verzekeringsadvies, doorlopen we samen met jou een aantal stappen.

  1. Wat is je vraag? Wat wil je bereiken? Wat zijn jouw zorgen?
  2. Wat zijn mogelijke oplossingen?
  3. Hoe is je persoonlijke en financiële situatie?
  4. Welke oplossing is voor jou het best?
  5. Welk product van welke aanbieder sluit het best aan bij jouw wensen?

Onafhankelijk en deskundig verzekeringsadvies

Omdat wij zaken doen met verschillende verzekeraars, beschikken wij over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wij vinden daardoor altijd de dekking die past bij jouw wensen, tegen de laagste premie. Bovendien gaan wij na of je niet over- of onderverzekerd bent en checken wij je verzekeringspakket regelmatig.

Meer dan een goed advies

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit hem ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo ben je verlost van de rompslomp en de stress.

Persoonlijke benadering

Misschien bezoek je vergelijkingssites als je een verzekering zoekt. Dat kan handig zijn, want ze geven je een beeld van je mogelijkheden en van de premies. Maar bedenk wel dat vergelijkingssites machines zijn die jouw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen.

Als jouw adviseur doen wij hetzelfde als de vergelijkingssites, maar beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij kennen jouw specifieke situatie en kunnen je daarom gericht adviseren. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij jouw belang centraal staat.

Gerelateerde pagina’s